Nieuws terug

27-02-2018

Prijsverlaging inkt- en tonercartridges Quantore merk

Inkt- en tonercartridges van het Quantore merk worden in het eerste kwartaal van 2018 opnieuw geïntroduceerd. De herintroductie brengt voor het gehele Quantore inkt- en tonercartridges een behoorlijke prijsverlaging met zich mee. Vanaf 1 maart zijn deze prijzen doorgevoerd in de bestelsystemen.

Nieuwe verpakkingen

Op dit moment worden tevens de laatste wijzigingen op de verpakkingen doorgevoerd. Let op: de komende weken worden een aantal Quantore toners, die een nieuwe verpakking krijgen, in witte dozen geleverd. Dit is alleen tijdens de overgangsfase.

07-02-2018

 

 

Prijswijzigingen op Canon en HP cartridges

Leverancier Canon (per 1 januari jl.) en HP (per 1 februari jl.) hebben onlangs prijswijzigingen aangekondigd op een deel van het assortiment. Quantore heeft bij beide leveranciers extra voorraden ingekocht tegen de 'oude' prijzen, waardoor deze prijsverhoging voor u pas vanaf 21 februari geldt. 

16-01-2018

 

 

Prijsverhoging aantal merken kopieerpapier

Als gevolg van sterke kostenstijgingen bij de papierfabrikanten, worden per 1 februari aanstaande

de prijzen van een aantal merken kopieerpapier verhoogd.

Het gaat om onderstaande merken kopieerpapier:


- Double A
- HP
- Datacopy
- Xerox
- Multicopy
- BioTop
- Balance Pure

 

27-09-2017

Update prijsverhoging Quantore en Fastprint kopieerpapier

Per 1 oktober aanstaande verhoogt Quantore de prijzen van het Quantore merk en Fastprint kopieerpapier. Dit ten gevolge van sterke kostenstijgingen bij de papierfabrikanten.

De nieuwe prijzen gaan in per 1 oktober aanstaande en staan vast tot 1 april 2018.
De prijzen voor Multiprint en Fastprint Economy blijven prijsvast tot 1 januari 2018.

 

23-06-2017

Prijsverhoging Fastprint en Multiprint wit kopieerpapier

Per 1 juli verhoogt Quantore de prijzen voor Fastprint en Multiprint wit kopieerpapier. Dit is het gevolg van een veranderend evenwicht in vraag en aanbod en van de kostenstijgingen, zoals de papierfabrieken in april en mei jl. hebben aangekondigd. De prijsverhoging van 5 tot 8% is inmiddels ook doorgevoerd naar de markt.

Resultaat prijsonderhandelingen
Quantore heeft de afgelopen periode verdere prijsonderhandelingen met de papierleveranciers gevoerd en daarin uw belangen verdedigd. Wij hebben de uiteindelijke prijsverhoging weten te beperken tot ongeveer 1% voor Fastprint en 2% voor Multiprint.

Prijzen Quantore merk blijven behouden
Quantore erkent de prijsdruk in de markt. Om die reden is er besloten om de prijs van het Quantore merk tot 1 oktober niet te verhogen. De verwachting is dat de marktprijzen dit jaar verder gaan stijgen. Mocht dit het geval zijn, dan is Quantore genoodzaakt om ook de prijzen van het Quantore merk te verhogen.

De prijzen voor het Quantore merk, Fastprint en Multiprint gaan in per 1 juli a.s. en staan vast tot 1 oktober 2017.

 

01-03-2017

Prijsverhoging HP toners en inkt

Afgelopen week ontvingen wij de informatie dat HP per 1 maart 2017 haar prijzen verhoogd voor toners met 5% en inktcartridges oplopend tot 12%.

Omdat we u willen laten meeprofiteren van onze huidige voorraden, voert Quantore deze prijswijziging pas later door.

 

29-11-2016

Cartridge Selector ( PRINTER SUPPLIES )

De beste zoekmachine voor originele en alternatieve cartridges. Op zoek naar een cartridge voor uw printer?

Met de Cartridge Selector op onze website vindt u eenvoudig de juiste cartridge op basis van printermerk, type, model of cartridgenummer. De Cartridge Selector biedt niet alleen originele cartridges aan, maar toont waar mogelijk ook een goedkoper en kwalitatief sterk alternatief.

 

01-07-2016

Prijsverhoging op HP inkjetcartridges

Leverancier HP heeft per 1 juli een prijsverhoging aangekondigd op een deel van haar assortiment inkjetcartridges. Quantore heeft extra voorraad ingekocht tegen de 'oude' prijzen, waardoor deze prijsverhoging voor u pas vanaf 1 augustus geldt.

 

23-06-2016

Quantore verlaagt papierprijzen Quantore merk en Fastprint

Per 1 juli verlaagt Quantore de prijzen voor het kopieerpapier van het Quantore merk en Fastprint.

De vraag naar papier neemt nog steeds af. Dit jaar is in Nederland 4,5% minder papier verkocht dan vorig jaar. Om in te spelen op de afnemende vraag hebben papierfabrikanten de afgelopen jaren  diverse fabrieken gesloten of omgebouwd. Op die manier is schaarste gecreëerd en zijn de papierprijzen opgedreven. Daarnaast ging papiergroothandel PaperlinX failliet, een ingrijpende gebeurtenis in een toch al complexe marktsituatie. De beschikbare volumes moesten als het ware opnieuw verdeeld worden.

In de huidige strijd om marktaandeel wordt door diverse spelers een agressief prijsbeleid gehanteerd. Om ons marktaandeel te behouden of zelfs te vergroten zijn wij in gesprek gegaan met onze papierleveranciers. Daarnaast hebben we ons interne logistieke proces verder geoptimaliseerd. Zo hebben we kosten kunnen besparen en dit voordeel geven we graag door aan onze klanten. Vele prijzen, van pak tot trailer, zijn verbeterd. Met name op pallets papier kunt u met de nieuwe prijzen veel voordeel behalen.

De prijzen voor het Quantore merk staan vast tot en met 31-12-2016, de prijzen voor Fastprint gelden tot ten minste 30-09-2016.

09-10-2015

Quantore merk

De Quantore (huis)merkartikelen staan bekend als de 'Quality products for office and more'. Het merk bestaat sinds 2007 en omvat een brede keuze aan kwaliteitsproducten, die tegen een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Inmiddels bestaat het assortiment uit 1.000 artikelen (inclusief Quantore Inkt & Toner-artikelen).

Het Quantore merk heeft een breed assortiment, de artikelen zijn van hoge kwaliteit en doordat er grote volumes worden ingekocht kunnen we de producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Niet voor niets geldt dat Quantore de beste partner is voor de kantoorvakhandel in de Benelux.

Positionering
Er is gekozen voor een scherpe positionering van het Quantore merk. Het Quantore merk staat voor A-merk kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het is bovendien een uniek merk dat alleen gevoerd mag worden door de kantoorvakhandel.

Verpakking
Het Quantore merk krijgt in de loop van 2015 een frisse, roodwitte verpakking. Handen die laten zien hoe het artikel gebruikt kan worden, spelen de hoofdrol.

Gefaseerde overgang
De 'oude' Quantore merkverpakkingen zullen in de loop van 2015 worden vervangen. De productgroep 'Papierwaren' is als eerste aan de beurt. Het Quantore papier, etiketten en andere papierwaren hebben al een nieuw jasje.

Quantore Inkt & Toner

Zoveel merken als er zijn, zo uiteenlopend is de kwaliteit van cartridges. Quantore Inkt & Toner maakt een einde aan alle verwarring met een breed assortiment toner- en inkcartridges van uitstekende kwaliteit, met een gunstige prijs. Er is een Quantore Inkt & Toner cartridge voor bijna elke printer, fax of copier van alle A-merken.

Quantore Inkt & Toner is een merk met een breed scala kwalitatief hoogwaardige inkt- en tonercartridges. Dankzij de ervaring en de betrokkenheid van onze medewerkers spelen we vandaag de dag een toonaangevende rol op de Europese markt. Voor de kwaliteit van onze Quantore Inkt & Toner cartridges staan we volledig in. Daarom hebben gebruikers van Quantore Inkt & Toner 100% garantie.
 

Productinformatie cartridges

Cartridges bestaan in alle soorten en maten, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Er zijn eigenlijk twee soorten cartridges. Een waarbij de cartridge gemaakt is van een oude leeg geprinte patroon en een waarbij de cartridge geheel nieuw gemaakt is.
 
Als de basis een gebruikte lege cartridge is, spreek je van remanufactured of gereconditioneerd. Ook wordt hier wel eens de naam refill gebruikt. Als een cartridge helemaal nieuw gemaakt wordt, spreken we over compatible. Helaas worden de benamingen, remanufactured en compatibel, door nagenoeg alle merken door elkaar gebruikt.

Laserprinters

Cartridges voor laserprinters zijn in 99% van de gevallen remanufactured. In dit geval wordt een leeg geprinte cartridge helemaal uit elkaar gehaald, schoon gemaakt en worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Vervolgens komt er nieuwe toner in en wordt de cartridge weer in elkaar gezet. Er is geen standaard of norm waar dit proces aan moet voldoen. Hierdoor ontstaan er veel verschillende kwaliteiten en prijzen. Vervang je bepaalde onderdelen niet, dan kun je het product natuurlijk veel voordeliger aanbieden, maar loop je ook een groter risico op storingen of slechte printkwaliteit.
 

Inkjetprinters

Cartridges voor inkjetprinters zijn in 85% van de gevallen een remanufactured product. 15% is een compatible (nieuw geproduceerd) product. Bij inkjetprinters zijn er twee verschillende technieken mogelijk, afhankelijk van of je een combinatie van printkop en inktreservoir hebt of enkel een inktreservoir. 

Bovenstaande is van toepassing op alle aanbieders. De kwaliteit van cartridges is afhankelijk van vakmanschap, gebruikte grondstoffen en al dan niet vervangen onderdelen. Daarnaast is van grote invloed hoe de testprint van de cartridge beoordeeld wordt. Er wordt namelijk van iedere cartridge die geproduceerd wordt een testpagina geprint.
 
HP heeft bepaalde patenten alleen in de grote Europese landen geregistreerd. Dat betekent dat in andere Europese landen, waaronder Nederland, bepaalde patenten (eisen) niet van toepassing zijn. In deze landen kan in plaats van het remanufactured product, een geheel nieuw product aangeboden worden. Deze veelal Chinese producten mogen dus wel in Nederland, maar bijvoorbeeld niet in Duitsland verkocht worden. Gezien de matige kwaliteit van deze cartridges, voeren wij deze niet binnen ons eigen merk Quantore Inkt & Toner.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WINKELWAGEN
geen items
Totaal:
€ 0,00
Code Aantal
Bestel via productcode
CONTACT
Zambezilaan 216
1448 RB Purmerend
Tel: 06-23285906
KvK 63889404
BTW nr. NL131809994B01
Snel bestellen, bel ons!