Nieuws terug

Vind cartridges en toners voor uw printer

Selecteer de juiste supplies voor uw printer. De beste zoekmachine voor originele en alternatieve cartridges. Op zoek naar een cartridge voor uw printer?

Printer
 

 

 

 

 

Met de Cartridge Selector op onze website vindt u eenvoudig de juiste cartridge op basis van printermerk, type, model of cartridgenummer. De Cartridge Selector biedt niet alleen originele cartridges aan, maar toont waar mogelijk ook een goedkoper en kwalitatief sterk alternatief.

 

 

Quantore merk

De Quantore (huis)merkartikelen staan bekend als de 'Quality products for office and more'. Het merk bestaat sinds 2007 en omvat een brede keuze aan kwaliteitsproducten, die tegen een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Inmiddels bestaat het assortiment uit 1.400 artikelen (inclusief Quantore Inkt & Toner-artikelen).

Het Quantore merk heeft een breed assortiment, de artikelen zijn van hoge kwaliteit en doordat er grote volumes worden ingekocht kunnen we de producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Niet voor niets geldt dat Quantore de beste partner is voor de kantoorvakhandel in de Benelux.

Positionering
Er is gekozen voor een scherpe positionering van het Quantore merk. Het Quantore merk staat voor A-merk kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het is bovendien een uniek merk.

Verpakking
Het Quantore merk krijgt in de loop van 2015 een frisse, roodwitte verpakking. Handen die laten zien hoe het artikel gebruikt kan worden, spelen de hoofdrol.

 

Quantore Inkt & Toner

Zoveel merken als er zijn, zo uiteenlopend is de kwaliteit van cartridges. Quantore Inkt & Toner maakt een einde aan alle verwarring met een breed assortiment toner- en inkcartridges van uitstekende kwaliteit, met een gunstige prijs. Er is een Quantore Inkt & Toner cartridge voor bijna elke printer, fax of copier van alle A-merken.

Quantore Inkt & Toner is een merk met een breed scala kwalitatief hoogwaardige inkt- en tonercartridges. Dankzij de ervaring en de betrokkenheid van onze medewerkers spelen we vandaag de dag een toonaangevende rol op de Europese markt. Voor de kwaliteit van onze Quantore Inkt & Toner cartridges staan we volledig in. Daarom hebben gebruikers van Quantore Inkt & Toner 100% garantie.
 

Productinformatie cartridges

Cartridges bestaan in alle soorten en maten, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Er zijn eigenlijk twee soorten cartridges. Een waarbij de cartridge gemaakt is van een oude leeg geprinte patroon en een waarbij de cartridge geheel nieuw gemaakt is.
 
Als de basis een gebruikte lege cartridge is, spreek je van remanufactured of gereconditioneerd. Ook wordt hier wel eens de naam refill gebruikt. Als een cartridge helemaal nieuw gemaakt wordt, spreken we over compatible. Helaas worden de benamingen, remanufactured en compatibel, door nagenoeg alle merken door elkaar gebruikt.

Laserprinters

Cartridges voor laserprinters zijn in 99% van de gevallen remanufactured. In dit geval wordt een leeg geprinte cartridge helemaal uit elkaar gehaald, schoon gemaakt en worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Vervolgens komt er nieuwe toner in en wordt de cartridge weer in elkaar gezet. Er is geen standaard of norm waar dit proces aan moet voldoen. Hierdoor ontstaan er veel verschillende kwaliteiten en prijzen. Vervang je bepaalde onderdelen niet, dan kun je het product natuurlijk veel voordeliger aanbieden, maar loop je ook een groter risico op storingen of slechte printkwaliteit.
 

Inkjetprinters

Cartridges voor inkjetprinters zijn in 85% van de gevallen een remanufactured product. 15% is een compatible (nieuw geproduceerd) product. Bij inkjetprinters zijn er twee verschillende technieken mogelijk, afhankelijk van of je een combinatie van printkop en inktreservoir hebt of enkel een inktreservoir. 

Bovenstaande is van toepassing op alle aanbieders. De kwaliteit van cartridges is afhankelijk van vakmanschap, gebruikte grondstoffen en al dan niet vervangen onderdelen. Daarnaast is van grote invloed hoe de testprint van de cartridge beoordeeld wordt. Er wordt namelijk van iedere cartridge die geproduceerd wordt een testpagina geprint.
 
HP heeft bepaalde patenten alleen in de grote Europese landen geregistreerd. Dat betekent dat in andere Europese landen, waaronder Nederland, bepaalde patenten (eisen) niet van toepassing zijn. In deze landen kan in plaats van het remanufactured product, een geheel nieuw product aangeboden worden. Deze veelal Chinese producten mogen dus wel in Nederland, maar bijvoorbeeld niet in Duitsland verkocht worden. Gezien de matige kwaliteit van deze cartridges, voeren wij deze niet binnen ons eigen merk Quantore Inkt & Toner.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WINKELWAGEN
geen items
Totaal:
€ 0,00
Code Aantal
Bestel via productcode
CONTACT
Zambezilaan 216
1448 RB Purmerend
Tel: 06-23285906
KvK 63889404
BTW nr. NL001609578B45
Snel bestellen, bel ons!